Om DB bil

Ole Jacob Aadnesen, Daniel Bakken og Lars Ottar Eikeland

Vår erfaring med bil er din trygghet!

DB BIL er en del av Øvrebø Bil & Karosseri. De har helt siden starten i 1991 holdt til i lokalene på Skarpengland – Øvrebø. Dette er lokaler med lang tradisjon på reparasjon og salg av biler helt tilbake til 1956.

Venndølen Daniel Bakken driver DB Bil som selger brukte biler i alle bilmerker. Daniel har solgt nye kvalitetsbiler fra Mazda, Hundai og Opel i en årrekke og har opp i gjennom årene opparbeidet seg en mengde fornøyde kunder. Daniel er kjent for sin gode service – også etter at bilen er solgt.

DB Bil er i samme lokaler som Øvrebø Bil & Karosseri. De har 4 ganger blitt kåret til et av Norges beste bilverksteder, blant over 1700 verksteder. Undersøkelsene ble presentert i Dagbladet og var utført for NAF og Gjensidige.

Firmaet eies og drives av Lars Ottar Eikeland og Ole Jacob Aadnesen som begge har lang fartstid i en bransje som er i stadig utvikling, og er godt rustet for å møte morgendagens teknologi og de utfordringer det medfører. Øvrebø Bil & Karosseri er i dag 11 ansatte og er det største verkstedet i distriktet.

Beliggenheten er meget sentral, og det er nok en av grunnene til at kundemassen kommer både fra Kristiansand, Vennesla, Mosby, Songdalen, Finsland, Iveland, Evje og Setesdalen i tillegg til Øvrebø.